KULTTUURILENKKI 22.10.2019

Villa Schildt, Galleria Elverket ja EKTA-museo järjestävät Kulttuurilenkin sunnuntaina 3.11. klo 11-17 monipuolisella ohjelmalla Tammisaaressa. Päivän teemana on varjot ja tapahtuma järjestetään samana viikonloppuna kuin Raaseporin ja Hangon Pimeä viikonloppu. Osallistu tehtäväkävelyyn ja voita hienoja palkintoja - pääpalkintona Museokortti yhdeksi vuodeksi. Vapaa sisäänpääsy, tervetuloa!

KULTTUURILENKKI 4.11

Villa Schildt, EKTA museo ja Galleria Elverket ja  järjestävät Kulttuurilenkki -tapahtuman erityisohjelmalla sunnuntaina 4.11. kello 11–17. Tapahtuman läpileikkaava teema on arkkitehtuuri. Uutta tänä vuonna on visailupeli Vevi-Västnylandin osallistuminen päivän ohjelmaan. Osallistu visakierrokseemme ja voita hienoja palkintoja. Pääpalkintona on vuoden ajan voimassa oleva Museokortti. Vapaa sisäänpääsy ja kahvitarjoilu, tervetuloa!

GSR 18 - NOTICE No 1

The following articles of the Notice of Race are amended as described below:

1.1 Co-organizers: the Christine and Göran Schildt Foundation, the South Aegean Region and the Hellenic Offshore Racing Club.

POP-UP SKEPPET

OPASTETTUJA KIERROKSIA 27.6-19.7.2018

Opastuksilla kävijä pääsee osaksi kirjailijakodin, Alvar Aallon arkkitehtuurin ja Välimeren tunnelmaa. Göran Schildt ja Alvar Aalto olivat hyviä ystäviä, ja heitä yhdisti myös rakkaus Välimereen. Opastuskieli on englanti.

Varaa lippusi TÄÄLLÄ!

IMG 1275

VOHVELIPÄIVÄ 25.3.

Tule viettämään Vohvelipäivää sunnuntaina 25.3 kello 11–17. Erityisohjelmaa EKTA museossa, Galleria Elverketissä ja Villa Schildtissä. Mikaelinkoulun kuudes luokka myy vohveleita Blombergin talolla kello yhdestä eteenpäin. Tapahtuma sopii kaikenikäisille ja kaikkiin näyttelyihin ja ohjelmanumeroihin on vapaa pääsy.

KULTTUURILENKKI 2017

Näyttelyitä, erityisohjelmaa ja Suomi 100

Ekta museo, Galleria Elverket ja Villa Schildt järjestävät Kulttuurilenkki –tapahtuman sunnuntaina 5.11 kello 11-17. Tapahtuman aikana näyttelyihimme erityisohjelmineen on vapaa sisäänpääsy. Osallistu myös tietokilpailuun ja voita hienoja palkintoja. Tarjoamme vierailijoille kahvia ja pieniä leivoksia juhlistaaksemme Suomi 100 –teemavuotta.

Näyttely Schildt & Aalto. Modernit humanistit.

3.11 -30.11, ke-su klo 12-16.
Villa Schildt, Itäinen rantakatu 7, Tammisaari

Näyttely kertoo kirjailija Göran Schildtin ja arkkitehti Alvar Aallon ystävyydestä ja yhteistyöstä. Kahta erilaista persoonaa yhdisti muun muassa samankaltainen arvomaailma, laaja sivistyneisyys sekä kiinnostus Välimeren kulttuuria kohtaan. Näyttely on kunnianosoitus Göran Schildtin elämäntyölle sekä kahden modernin humanistin ystävyydelle.
  • 1
  • 2
villa logo