VOHVELIPÄIVÄ 25.3.

Tule viettämään Vohvelipäivää sunnuntaina 25.3 kello 11–17. Erityisohjelmaa EKTA museossa, Galleria Elverketissä ja Villa Schildtissä. Mikaelinkoulun kuudes luokka myy vohveleita Blombergin talolla kello yhdestä eteenpäin. Tapahtuma sopii kaikenikäisille ja kaikkiin näyttelyihin ja ohjelmanumeroihin on vapaa pääsy.


Galleria Elverketissä on viimeinen mahdollisuus nähdä Eva Törnwall-Collinin näyttely. Oletko pohtinut miten konservaattori työskentelee? Vieraile siinä tapauksessa konservaattorin ateljeessa, jossa on avoimet ovet kello 12–15.

EKTA museon viehättävässä Blombergin talossa järjestetään päivän kunniaksi hands-on-Vohvelirautanäyttely. Suomen kellomuseo vierailee EKTAssa Aika Päivä -tapahtuman kanssa. Ota mukaan kellosi ja anna asiantuntijan kertoa siitä enemmän. Vierailijat voivat myös tutustua Helene Schjerfbeckin taidetta ja elämää esittelevään näyttelyyn, Kaikkien aikojen Raaseporiin ja Porvaristaloon, jossa kelloseppä Anders Blomqvist on työskennellyt ja pitänyt työpajaansa.

Villa Schildtissä on kevätsiivous ja vierailijat voivat tehdä julisteiden ja valokuvasuurennosten parissa löytöjä. Kevään kulttuurimatkoista on myös tarjolla matkatietoa. Klo 13.00 arkkitehtiopiskelija Sanna Tegel kertoo Villa Skeppet -rakennuksesta. Tegel kirjoittaa parhaillaan diplomityötään talosta.

Tervetuloa!
villa logo